Academyn synnyintarina

Lue lisää koulutuslinjoistamme

 • Recruitment & Talent Attraction Trainee

  Recruitment & Talent Attraction Traineen tehtäviin kuuluvat monipuoliset rekrytointiin, hakijaviestintään ja HR-puoleen kuuluvat tehtävät, joihin perehdytämme sinut alusta alkaen. Erilaiset rekrytointimenetelmät ja -järjestelmät tulevat sinulle hyvin tutuiksi ja pääset käsiksi käytännön tekemiseen ja rekrytoinnin päivittäisiin tehtäviin. Harjoittelujakson aikana käyt läpi hakemuksia, tutkit ansioluetteloita, teet halkuvaiheen haastatteluja ja pidät yhteyttä potentiaalisiin hakijoihin sekä asiakkaisiin. Pääset laatimaan työpaikkailmoituksia, etsimään sopivia ehdokkaita erilaisista CV-pankeista ja tutustumaan useiden eri toimialojen käytäntöihin ja rekrytointiprosesseihin. Autat meitä rekrytointi- ja suorahakuprosessien eri vaiheissa ja pääset muodostamaan kokonaisvaltaisen kuvan alan toiminnasta.

 • IT-Research & Recruitment Trainee

  IT-Research & Recruitment Trainee perehdytetään laajasti henkilöstöpalvelualaan, alalla käytettäviin suorahakumenetelmiin ja -järjestelmiin sekä B2B -ympäristön myyntityöhön sekä erityisesti IT-rekrytoinnin kentään. Tehtävän painopiste on B2B-myynnin lisäksi potentiaalisten IT-alan kandidaattien etsimisessä erilaisista verkostoista. Lisäksi laadit harjoittelun edetessä työpaikkailmoituksia, tutkit ansioluetteloita, teet alkuvaiheen haastatteluita ja pidät yhteyttä potentiaalisiin kandidaatteihin ja asiakkaisiin - autat meitä rekrytointi- ja suorahakuprosessien eri vaiheissa.

 • Pre-Sales Trainee

  Pre-Sales Traineen tehtävänkuva keskittyy nimensä mukaisesti myynnillisten tehtävien pariin, B2B-myynnin maailmaan. Koemme, että B2B-sales on tärkeä osa-alue niin henkilöstöpalvelualalla kuin yrityselämässä muutenkin. Tehtävässä pääset oppimaan prospektointia, liidigenerointia ja asiakaskontaktointia monikanavaisesti. Kontaktoit aktiivisesti yrityspäättäjiä ja opit keskustelemaan heidän kanssaan henkilöstöpalvelualan tematiikasta ja palveluista laaja-alaisesti.

 • HR, Sales & Recruitment Trainee

  HR, Sales & Recruitment Trainee perehdytetään laajalti henkilöstöpalvelualaan, alalla käytettäviin rekrytointimenetelmiin ja -järjestelmiin sekä B2B -ympäristön myyntityöhön. Harjoittelun painopiste tulee olemaan B2B -sales osiossa, jonka hallitseminen henkilöstöpalvelualalla ja yrityselämässä muutenkin on tärkeä asia. Työhön kuuluu prospektointia, liidigenerointia sekä asiakkaiden kontaktointia monikanavaisesti. Harjoittelun edetessä etenemme entistä monipuolisempiin henkilöstöpalvelualan ja rekrytoinnin tehtäviin, kuten työnhakijaviestintään, työpaikkailmoitusten laatimiseen sekä avustamaan työpaikkojen täyttämisessä.

 • Employer Branding & Marketing Trainee

  Employer Branding & Marketing Trainee perehdytetään laajasti henkilöstöpalvelualaan, B2B -ympäristön myyntityöhön sekä lisäksi HR Sataman markkinoinnillisiin toimenpiteisiin. Tehtävän painopiste on B2B-myynnin lisäksi markkinoinnissa ja viestinnässä. Työhön kuuluu prospektointia, liidigenerointia sekä asiakkaiden kontaktointia monikanavaisesti. Lisäksi olet vastuussa HR Sataman sosiaalisen median sisällöntuotannosta, mukana kehittämässä hakijaviestintää ja hakijakokemusta sekä koordinoimassa ja toteuttamassa erilaisia videoprojekteja. Harjoittelun edetessä pääset myös tutustumaan entistä monipuolisempiin henkilöstöpalvelualan ja rekrytoinnin tehtäviin, kuten työpaikkailmoitusten laatimiseen sekä avustamaan työpaikkojen täyttämisessä.

 • Mitä eri linjat vaativat hakijalta?

  Ennen kaikkea kiinnostusta ja innostusta! Koska Academy on trainee-jakso, tarkoituksena ei ole etsiä valmista tekijää, vaan potentiaalista tulevaisuuden osaajaa. Näin ollen emme edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta IT-puolelle toivoisimme, että omaat jo hieman alan harrastuneisuutta ja terminologia on sinulle hieman tuttua entuudestaan vaikkapa opintojen kautta. Tärkeää meille kuitenkin olisi, että olet valmis ja halukas oppimaan paljon uutta tietoa, tartut rohkeasti uusiin haasteisiin ja olet valmis laittamaan itsesi likoon. Toivomme, että innostut omasta Academy-linjastasi ja omaat paloa sitä kohtaan.

Hae mukaan Academyyn!

Millainen on päiväni Academyssä?

Meille tärkeää

Me HR Satamassa toimimme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. Lue lisää toimintafilosofiastamme!

 • Rohkeus ja ennakkoluulottomuus

 • Lokaatioriippumattomuus

 • Uudistuminen ja tehokkuus

 • Win-win kulttuuri

 • Oppiva rekrytointiprosessi

 • LEAN-ajattelu

Kokemuksia jakson varrelta

Miksi kannattaa hakea?

Lue tästä kommentit ja kokemukset eri koulutusjaksoilta!

Seuraa meitä myös somessa!

Jäikö jotain kysyttävää?