HR Satama logotype

Miksi kannattaa hakea?

Lue tästä kommentit ja kokemukset eri koulutusjaksoilta!

  • Trainee- jakso I: "HR Satamassa parasta on ollut positiivinen ja kannustava yhteishenki sekä avoin keskusteluympäristö. Harjoittelun tueksi saa myös harkkaohjaajan, jonka kanssa voi pohtia itseään askarruttavia kysymyksiä."

  • Trainee-jakso II: ”HR Satamassa pääsee tekemään mielenkiintoisia työtehtäviä ja vastuuta saa sen verran kuin jaksaa kantaa. Näiden myötä pystyy kehittämään omaa ammatillista osaamistaan ja oppii uusia asioita henkilöstöpalvelualasta.”

  • Trainee-jakso II: "HR Satamassa innostavinta on ollut päästä tutustumaan henkilöstöpalvelualaan mielenkiintoisten tehtävien, kuten hakijoiden osaamisen arvioinnin ja työpaikkailmoitusten tekemisen parissa. Työtehtävät ovat kehittäneet erityisesti asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitojani."

  • Trainee-jakso II: "Harjoittelu HR Satamassa oli hyvin antoisa ja monella tavalla kasvattava. Parasta on ollut monenlaisten taitojen oppiminen ja hakijoiden haastattelu. On ollut myös hienoa, että on päässyt työssä oppimaan henkilöstöpalvelualan saloja ilman vahvaa aiempaa kokemusta."

  • Trainee-jakso II: "Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta B2B-myynnistä, mutta tässä harkassa ollaan päästy käytännönläheisesti myös tutustumaan siihen. Parasta harjoittelussa on ollut lokaatioriippumattomuus, joka on mahdollistanut joustavan työskentelyn. Lisäksi meille on annettu oikeasti vastuuta, mikä on harjoittelijana mukavaa."

  • Training & Development Manager: "On ollut mahtavaa päästä näkemään, miten loppujen lopuksi lyhyessä ajassa Trainee-kurssilaisista kasvaa henkilöstöpalvelualan taidokkaita osaajia ja HR Sataman tiimin innokkaita jäseniä!"

Oletko sinä seuraava lisäys tiimiimme?

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja hae jo tänään!